QUI SOM?


La Fundació Privada En Xarxa som una entitat sense ànim de lucre, amb la finalitat de gestió participada de projectes educatius, introduint elements de qualitat i de transformació personal i social.

 

El nostre potencial és l'equip humà que forma la Fundació, des del patronat fins als monitors/es, els vetlladors/es... Persones que participen d'un projecte col·lectiu d'atenció educativa.Missió i visió

La nostra missió és acompanyar les persones en el seu procés de creixement i treballar amb alegria i amb voluntat de transformar l'entorn.

 

Som una xarxa social d'educadors i educadores de referència en temes educatius i de formació, aportant maneres de fer, pensar i sentir, més respectuoses i oferint a les persones amb les que treballem la possibilitat de desenvolupar-se lliurement i de manera responsable i autònoma. Els nostres reptes

El present ens ofereix grans reptes i unes bones oportunitats per a treballar en el futur, pero són aquests els que mouen els motors de la nostra organització:

 

 - Mantenir la qualitat dels serveis que realitzem des de la Fundació, tot atenent als criteris d'atenció  personal i professional excel·lents.

 

- Potenciar la formació i la insersió laboral de persones amb dificultats d'accès al mercat de treball, potenciant la funció social dels nostres projectes.

 

-Introduir elements de sostenibilitat i ecologia en l'alimentació dels menjadors, adoptant noves formes de gestió i desenvolupament de les línies educatives. 

 

-Valorar oportunitats i capacitar tècnicament i professionalment la Fundació per obrir nous serveis educatius adaptats a les noves demandes socials.