Serveis educatius, formatius i del lleure


Qui som?

La Fundació Privada En Xarxa és una entitat sense ànim de lucre, amb la finalitat de gestió participada de projectes educatius, introduint elements de qualitat i de transformació personal i social.

 

EL NOSTRE POTENCIAL ÉS L'EQUIP HUMÀ QUE FORMA LA FUNDACIÓ,  DES DEL PATRONAT FINS ALS MONITORS/ES, ELS VETLLADORS/ES... PERSONES QUE PARTICIPEN D'UN PROJECTE COL·LECTIU D'ATENCIÓ EDUCATIVA. 

Som una gran familia unida per la mateixa vocació educativa. El nostre potencial és cadascun dels membres de la Fundació.Missió i visió

La nostra missió és acompanyar les persones en el seu procés de creixement i treballar amb alegria i amb voluntat de transformar l'entorn.

 

Volem ser una xarxa social d'educadors i educadores de referència en temes educatius i de formació, aportant maneres de fer, pensar i sentir, més respectuoses i oferint a les persones amb les que treballem la possibilitat de desenvolupar-se lliurement i de manera responsable i autònoma. 

Eduquem i formem amb alegria i amb voluntat de transformar l'entorn. Volem ser una xarxa d'educadors i educadores de referència.Els nostres reptes

El present ens ofereix grans reptes i unes bones oportunitats per a treballar en el futur, pero són aquests els que mouen els motors de la nostra organització:

 

 - Mantenir i/o millorar la qualitat dels serveis que realitzem des de la Fundació, tot atenent als criteris d'atenció  personal i professional excel·lents.

 

- Potenciar la formació i la insersió laboral de persones amb dificultats d'accès al mercat de treball, potenciant la funció social dels nostres projectes.

 

-Introduir elements de sostenibilitat i ecologia en l'alimentació dels menjadors.  

 

-Tenir un procés de participació interna a través de l'execució d'un pla estratègic amb la participació voluntària dels treballadors/es i col·laboradors/es de la Fundació.