Projecte DE GÈNERE

El projecte pilot de Gènere i Lleure de la Fundació Privada En Xarxa dut a terme a l'Escola Pau Delclòs, durant aquest curs passat va concloure amb èxit! Tots i totes les participants van poder gaudir de diverses activitats per a poder entendre que és el gènere i que podem fer perquè existeixi una igualtat que respecti ambdós sexes.

En l'espai de menjador, els monitors responsables dels cursos 4t, 5è i 6è, l'Anna Fefe i l'Aleix Bonet, van desenvolupar el projecte com a prova pilot, gràcies a la motivació, esforç, treball, ganes... de tots els participants, aquest curs vinent podrem desenvolupar el projecte a diferents escoles.

El vam concloure amb un "videoclip" del grup musical "Fetitxe 13" que vam presentar al concurs de "Eduka tu també" de l'Ajuntament de Tarragona i del qual vam guanyar un premi.

Agraïm a totes les persones que han fet possible aquest projecte per a conscienciar i donar eines als nens i nenes i ajudar ha crear una societat on el gènere sigui treballat des de l'escola, el lleure, el carrer, la casa.....

Vam detectar una necessitat latent, vam observar, vam crear un projecte, vam aprendre, vam debatre, vam riure, vam pensar, vam treballar, vam veure diferents models en diferents cultures, vam rescpectar-nos, vam esforçar-nos..... i al fer tots això, vam decidir en assemblea........PODEM SER EL QUE ENS DONGUI LA GANA, PERQUE TOTS I TOTES PODEM FER-HO TOT.

Recordeu que nosaltres ens em llençat a treballar el gènere, ara us toca a vosaltres des de casa vostra segui educant en l'igualat i respecte!

Especial salutació a l'Escola Pau Delclòs, Fundació Privada En Xarxa, Joel Prieto (Fetitxe 13) i Ajuntament de Tarragona.