Colònies

La Història Interminable

Vine i coneixeràs als personatges més fantàstics del llibre. Bastian el protagonista d'aquesta història; Atreiu, l'escollit per la Emperadriu per salvar el món de Fantasia Artax; el findel cavall d'Atreiu; Fuixur, el drac de la sort; Pyernarajzark, el mostre menja roques; el nat Uckuck; la Tortura Moria i molts personatges fantàsticas... ajuda a Bastian a salvar el regne de Fantasia!

 

VIU LES AVENTURES DEL LLIBRE!!!


important:

Pot ser que al obrir la motxilla del vostre fill o filla us trobeu algun tresor amagat, moltes hores de jocs i diversió que queden reflexades a la roba (bruta però signe d'alegria) i alguna cosa que no es seva (i que segurament s'hagi confós amb la d'algun altre company o companya). Si trobeu algun objecte que no es vostre, el podeu deixar al cole sense problemes! Al Marcel·lí Domingo heu de donar-li a l'Adri, al Pau Delclós a la Carmen, a l'Agulla a la Maria i al Cèsar August al Francis! 

Primer dia

Després d'un llarg viatge, ja hem arribat a la casa de colònies. Quan hem acabat de fer les normes de convivència, de sobte ha aparegut la visita inesperada de l'Emperadriu de La Història Interminable amb els seus companys!

Ens han explicat que necessitava l'ajuda de tots els nens i nenes de les colònies per salvar el Regne de la Fantasia. Però això no és tot! Després hem fet uns jocs molt divertits i encara hem tingut temps de fer tallers de cuina on hem après a fer cupcakes i brotxetes de fruita. Ha plogut una miqueta i fa una mica de fred, però com que enem molt tapats i no parem de jugar, no hem de patir per res!

Però no us penseu que aquí s'acaba el dia. Per la nit, els més petits vam fer una desfilada de pijames i vam fer una guerra de coixins!

Els mitjans vam conèixer els animals que ens podem trobar per les muntanyes de Prades, segur que demà en trobem algun.  Després vam fer ús de la nostra gran imaginació i, juntament amb l'Emperadriu, vam crear històries entre tots.

I no en oblidem dels més grans! Nosaltres vam fer una vetllada de furor, cantant i ballant les cançons que més ens agraden. Després, abans d'anar a dormir, vam desitjar bona nit als altres companys amb un desig positiu per l'endemà.


Tercer dia

Avui quan ens hem aixecat, han tornat a aparèixer l'Atreiu i l'Emperadriu. Ens han animat a seguir buscant els tres valors que ens falten abans que la Nada acabi amb el Regne de la Fantasia! 

Just després hem fet el lipdub de les colònies i varis jocs esportius i gimcanes. Els de 3r i 4t un taller d'orientació i descoberta per les muntanyes i els petits el taller del cavall de l'Atreiu.

 

Per cert, avui han arribat els set integrans de les mini-colònies! Han arribat amb moltíssimes ganes de passar-ho genial!

Segon dia

Avui ens hem aixecat, i quan estàvem esmorzant, de sobte, han aparegut l'Emperadriu, l'Atrax i l'Atreiu! Ens han dit que els hem d'ajudar a combatre la Nada perquè no es mengi el Regne de Fantasia! Sort que ahir per la nit ja vam aconseguir dos dels antídots: "contra la foscor, els colors" i "contra la por, valentia". A veure si avui els podem trobar tots!

I per trobar-los, hem après a orientar-nos. Ens han ensenyat a fer servir una brúixola i els tipus de camins que hi ha, el PR i els GR. Quan ja ho teníem tot clar, hem anat d'excursió per les muntanyes de Prades, i els més grans hem arribat fins al cim!

I per la nit, el millor! Els de 6è, com cada any, hem preparat la discoteca, però aquest any amb l'afegit del "Tu si que vales".  Ha estat super divertit i hem pogut ballar i cantar tots junts!


Quart dia

Avui és el nostre últim dia! I per això hem hagut de recollir les habitacions, fer les maletes i deixar-lo tot enllestit per la tornada.

Per altra banda, hem aprofitat el matí per acabar les nostres manualitats i fins i tot, hem tingut una estona per jugar! I després valorarem les colònies i rebrem la visita d'uns personatges sorpresa!! 

Fent la valoració de totes les colònies!