ESCOLA TERESA MIQUELL'escola Teresa Miquel i Pàmies és un centre d'educació infantil i primària ubicada a Reus.

 

La Fundació En Xarxa es va unir al menjador de l'Escola Teresa Miquel i Pàmies el curs 2016-2017, donant servei a 150 infants. Durant aquests anys ha anat augmentant, i avui dia ja són uns 240 nens i nenes. El servei consta de 10 monitors/es i 1 coordinadora, la Sílvia. Per altra banda, el càtering Àpats Sans té contractada 1 vetlladora, 1 persona d'office i 1 suport d'office. Entre tots i totes formem un gran equip!

 

Durant l'estona del migdia fem diferents activitats, jocs, danses, olimpíades esportives, sempre fomentant els valors i el respecte. Per un altre costat, també celebrem els diferents dies internacionals, amb diferents activitats, xerrades, tallers i decorant el menjador per l'ocasió.

 

Pel que fa a l'autonomia, la treballem de manera individual a l'hora del menjador, donant importància a la quantitat de menjar que demanen per tal de no malgastar. També s'involucra als infants a l'hora de parar taula i netejar el seu espai.

 

Quant a les accions mediambientals es treballa de diferents maneres. A la cuina, tenim una aixeta on agafem l'aigua filtrada. A l'estona del menjador, es dóna importància al reciclatge a l'hora de llençar la brossa. Quant a les activitats, es duen a terme els tallers amb material reciclat i amb el qual també vam crear un espantaocells per l'hort de l'Escola. A més també hem realitzat algun taller sobre la pluja i la seva importància.