Novetats


UN NOU CURS, UN NOU REPTE

Aquest curs escolar que darrerament hem inaugurat, és el més atípic  i complexa de les darreres dècades donades les condicions i restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19.

 

Són nombroses les mesures de prevenció i adaptacions que hem hagut d’incorporar en els nostres centres i serveis. La distància física, la constant cura de la higiene de mans i l’ús de mascaretes ens mantenen protegits, però  representen un repte per als infants i pels professionals que els acompanyem a l'hora de relacionar-nos.

 

Acostumats a abraçades, xoc de mans, carotes còmplices i petons, hem hagut d’explorar noves maneres de construir vincles afectius i formes més originals per comunicar-nos.  .

 

Enguany hem descobert el poder de les mirades, dels gestos i de l’entonació de la veu. Ens hem sorprès de les possibilitats que ens ofereix la comunicació no verbal per mostrar a l’altre els nostres pensaments i sentiments. Hem après que es pot riure amb la mirada i demanar ajuda amb un gest. Hem estat capaços de demostrar-nos que el nostre vincle va més enllà de les paraules i de les mascaretes i que el distanciament social no ens fa estar separats.

 

Aquesta situació ens està donant moltes lliçons; cap virus pot fer desaparèixer l’amor i les ganes de relacionar-nos. Només es tracta de ser més originals. Perquè darrere la mascareta segueixen estant les mateixes persones; infants, joves i gent gran amb necessitats d’afecte i acceptació i professionals amb il·lusió de donar-los-hi.

 

El nostre compromís amb la nostra tasca educativa i amb les persones que acompanyem en els nostres serveis, ara té més importància i força que mai.


tornem amb el Projecte I - més

El nostre compromís amb l’educació i la salut als menjadors escolars donen sentit al projecte I-Més. Aquest projecte vetlla per oferir un servei de menjador de màxima qualitat al voltant de l’àpat a l’escola tot donat importància a:

QUÈ MENGEM? 

COM ENS HO MENGEM? 

Si vols saber-ne més... 


LES NOSTRES LÍNIES EDUCATIVES

Per nosaltres és molt important que l'estona de migdia sigui un espai educatiu, lúdic i segur. Un espai d'acompanyament als infants, des del respecte i la confiança. Un espai on els infants són els principals protagonistes! Vols conèixer quines són les nostres línies educatives?

Si vols saber-ne més... 


gent gran activa - aviat ens tornarem a veure

Davant la situació actual, les activitats de la Gent Gran Activa  estan suspeses, però continuem treballant perquè aviat puguem reprendre-les. Tornarem amb més il·lusió que mai i a més, inaugurarem un espai nou per a realitzar les activitats.