Curs de Monitor/a de Lleure Infantil i Juvenil

Formador/a:   Equip interdisciplinari d'experts. 

 

Destinataris:   Adreçat a persones majors de 18 anys que vulguin optenir el títol oficial de monitor/a de lleure infantil i juvenil. 

 

Nombre de places:  màxim 20

 

 Continguts i Estructura:  ETAPA LECTIVA + MEMÒRIA DE PRÀCTIQUES:

 

El  curs de monitors/es s'impartirà en modalitat semi-presencial i s'estructurarà de la següent manera: etapa lectiva (100 hores presencials + 50 hores a distància*)  

  • M1. Activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil.
  • M2. Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil. 
  • M3. Tècniques i recursos d'animació en activitats de lleure infantil i juvenil. 

*Per accedir a la part a distància , l'alumne rebrà unes claus d'accés al primer dia de curs, i podrà realitzar la formació corresponent a cada mòdul en les dates  estipulades a la presentació del curs amb el tutor/a. ETAPA PRÀCTICA (160 HORES). L'alumne haurà de buscar el centre de pràctiques,  que haurà de ser una entitat o empresa que: tingui un director/a de lleure titulat/da , un equip de monitors/es i un grup d'infants estable i un projecte educatiu. Al finalitzar les pràctiques, l'alumne haurà de lliure la memòria de pràctiques.  

 

Lloc:  Pendent a concretar. TARRAGONA

 

Dates:  Del 26 de JUNY al 28 de JULIOL. De dilluns a divendres de 16 a 20 h. 

 

Preu:  210€  (aquest preu inclou les 150 hores lectives, el seguiment de les pràctiques, la part a distància, així com el servei de tutelatge de la memòria  i la correcció i avaluació de la mateixa. 

 

Inscripció:  FINS EL 15  DE JUNY DE 2017 (o fins a completar places) 

Per a formalitzar-la, cal portar en persona o enviar per  mail a  formacio@enxarxa.cat

  • FITXA D'ISCRIPCIÓ    (DESCARREGAR)    *un cop cliqueu a descarregar, heu de clicar al botó de "descarregar con el navegador".
  • Fotocòpia  dni.
  • El comprovant de l'ingrés bancari o fer el pagament en efectiu a l'oficina.

Ens reservem el dret d'anul·lar el curs si el nombre d'alumnes no es suficient. en aquest cas es retornarà l'import íntegre del curs