Formació En XarxaCreiem en la formació com a eina de millora de qualitat i d'evolució personal, creiem en la persona i en les seves potencialitats i sobretot creiem en la interrelació i la creació de xarxes humanes en el nostre entorn. Tenim la missió d'acompanyar l'alumnat en el desenvolupament de les seves competències, habilitats i actituds. 


Missió

L'àrea de formació té la missió d'organitzar  cursos de formació  (cursos oficials, certificacions, monogràfics,  càpsules ...).

 

Per aquest motiu hem engegat diferents actuacions  formatives, tant per als nostres treballadors i treballadores (formació interna i continuada) com per al públic en general, interessat en el  món del lleure i  l'educació.


Cursos

Els cursos que més freqüentment realitzem són:

  • Monitor/a de menjador i transport escolar
  • Monitor/a de temps de lleure infantil i juvenil
  • Vetllador/a escolar
  • Manipulació d'aliments

També realitzem monogràfics diversos relacionats amb l’educació i el lleure. Fem aproximadament 60 cursos anuals, el que suposa unes  1.400 persones formades amb nosaltres cada any.

 

El perfil dels nostres i les nostres alumnes és majoritàriament persones d'entre 16 i 50 anys que treballen o estan interessades en el  món del lleure.


Valor afegit

Un dels nostres valors afegits es la formació Interna, ja que volem fomentar i facilitar als nostres treballadors que es reciclin i es formin, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat personal i la del nostre servei.  

 

Pensem que la formació és bàsica per a poder millorar en tot allò que fem i, de retruc, en allò que volem ser. Aquest tipus de formació és exclusiva i gratuïta per a ells/es i la programem en funció de la detecció de necessitats i de les seves preferències.